Sælg brugskunst online med en moderne hjemmeside med webshop

Hjemmeside til Brugskunst

Flyt butikken online, og sælg ud af din brugskunst med en moderne og seo optimeret hjemmeside med tilhørende webshop. Jeg hjælper dig med alt der skal til, for at ud kan komme online med din første webshop. Sælg til lokale kunder, nationale kunder og udenlandske kunder med en moderne og mobilvenlig hjemmeside, som kan opsættes inden ugen er omme.

hjemmeside til brugskunst

Sælg brugskunst online med smart hjemmeside

Dine kunder vil have rig mulighed for at besøge din hjemmeside i alle døgnets timer. Derudover kan din hjememside m. webshop også nemt findes på Google. Jeg hjælper dig med at designe og udvikle hele shoppen. Derudover skal jeg også nok hjælpe med at opsætte betaling, emails, domæne, hosting og alt det andet, som ellers kan være besværligt at komme i gang med.

Din nye hjemmeside til brugskunst er...
 • Nem at finde på Google
 • SEO-optimeret
 • Mobilvenlig
 • en udstillingsmulighed til din kunst
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til brugskunst?

Det handler i sidste ende om, at være til stede der hvor dine kunder er. Når dine kunder leder efter brugskunst på Google, så ville det være en skam, hvis din hjemmeside ikke blev vist i søgeresultaterne. Og det ville være en endnu større skam, hvis du slet ikke havde en hjemmeside at præsentere dine kunder for. Hvis du har en butik i lokalområdet, så er det helt sikkert også relevant med en tilhørende webshop, som dine kunder kan handle på når de har lyst.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter en butik med brugskunst er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din nye og mobilvenlige hjemmeside.

Alt du skal bruge til en mobilvenlig webshop til brugskunst

Jeg sørger for, at dine kunder får en god oplevelse, når de lander på din nye, moderne og seo-venlige hjemmeside. Det handler om opsætte et design, som matcher dine farver og logo, og som dine kunder kan genkende. Derudover, så kan vi nemt integrere din hjemmeside til brugskunst, med de mest moderne og almindeligt anvendte teknologier. Det gælder bl.a. Instagram, Facebook, Mailchimp og mange andre. Sig endelig til hvis du har behov for noget helt specielt, så skal jeg nok se om det kan lade sig gøre.

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Jeg opsætter betalingsgateway, så du kan tage i mod betaling.

Har du nogen spørgsmål til din nye hjemmeside?

Hvis du gør dig nogle overvejelser, eller har nogen spørgsmål, så skal du ikke vente med at spørge. Send mig gerne en mail så snart du har tid, så skal jeg nok hjælpe dig videre i processen. Det er helt almindeligt at have en masse spørgsmål hvis det er første gang, man skal have en hjemmeside m. webshop til sin butik.

Typisk ser man priser på almindelige informationssider (ikke webshops) på omkring 10.000 – 25.000 kr. ekskl. moms. Det afhænger af funktionalitet og design, så hvis du gerne vil have noget simpelt, så er prisen selvfølgelig også i den lave ende.

Webshoppen er typisk en større opgave at opsætte, så der ser man typisk priser på omkring 10.000 – 100.000 kr. ekskl. moms. Alt kan lade sig gøre, men det afhænger naturligvis af ens budget og deadline.

Yes, det kan de. Jeg opsætter en seo-optimeret hjemmeside til dig og din butik, så du kan sælge din brugskunst nemt og effektivt online. Både lokalt, men også nationalt.

Det kan du tro. Vi opsætter en professionel email til dig, og så opsætter vi også en kontaktformular på din hjemmeside, så dine kunder nemt kan udfylde den og sende dig en besked.

Ja det kan du godt, men det kan også være svært at lære. Er man ikke særlig teknisk anlagt, så kan det hurtigt gå galt. Søg eventuelt på Youtube og Google efter nogle gode guides til at komme i gang med WordPress.

Har du behov for en fast support aftale, så kan dette sagtens arrangeres. Send blot en mail, så løser vi det 🙂

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hjemmeside til brugskunst: Hvad skal jeg vælge?

I dag er der 1000 forskellige muligheder til at få en hjemmeside på nettet. Jeg anbefaler at vi opsætter din nye hjemmeside med WordPress, så du kan komme i gang nemt og hurtigt. Med wordpress får du en løsning, som du med tiden også selv kan lære at justere og tilpasse. Derudover, så er WordPress verdens mest populære løsning til at opsætte hjemmesider, så der er altså styr på fundamentet.

Billig hjemmeside til brugskunst - findes de?

Ja det gør de, men man skal huske, at man får hvad man betaler for. Jeg udvikler typisk hjemmesider i et prisleje som hedder 10.000 - 25.000 kr. ekskl. moms. Ønsker man i stedet en webshop, så ligger de i prislejet 10.000 - 100.000 kr. ekskl. moms. Prisen fastsættes ud fra timeforbruget, og det er typisk hurtigere og nemmere at opsætte en hjemmeside end en webshop.

Kan jeg selv vælge design til nye hjemmeside?

Det kan du nemt. Jeg kan komme med nogle forslag, og så kan du vælge og vrage som du vil. Hvis du har fundet et design du selv kan lide, så er du velkommen til at sende det til mig, så skal jeg nok se hvad vi kan gøre ved det.

Hvorfor få en hjemmeside til brugskunst?

Det handler primært om at være der hvor dine kunder er, og der er rigtig mange som søger på Google efter brugskunst, men hvis du ikke har en hjemmeside, så kan dine kunder slet ikke finde dig. Derudover, så kan du nemt vise dine kunder dine åbningstider, kampagner, tilbud, adresse og meget mere, med en hjemmeside. Dine kunder tjekker også din hjemmeside, for at finde ud af, om de skal besøge din butik. Jeg anbefaler stort set alle virksomheder en hjemmeside. Det er en halvdyr engangsinvestering, men du får rigtig meget værdi for pengene.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til brugskunst?

Som nævnt herover, så er de hjemmesider jeg udvikler typisk til en pris på 10.000 - 25.000 kr. Herunder kan du se hvad de forskellige prisklasser ca. indeholder, men har du brug for et mere specifikt estimat, så send mig en mail med dine krav og ønsker, så skal jeg nok svare tilbage om det kan lade sig gøre.

Begynder


7.500 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Åbnignstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye mobilvenlige hjemmeside til brugskunst? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)