Tag jeres bryllup til nye højder med en flot hjemmeside

Hjemmeside til Bryllup

Brug jeres nye bryllupshjemmeside som et online fotoalbum, som alle jeres gæster har adgang til efter festen. Del ønsker, gæsteliste og meget mere på siden, op til den store dag. Med en hjemmeside til jeres bryllup kan I og jeres nærmeste altid finde de gode minder frem, uanset hvor i verden i befinder jer.

hjemmeside til bryllup

Husk jeres dag med en flot hjemmeside til jeres bryllup

Med jeres egen bryllupshjemmeside kan i - når i vil - gå ind på siden, kigge fotoalbummet igennem, mindes gæstelisten, dele ønsker og lokation og meget meget mere. I kan også dele jeres tanker og takkekort efter dagen, og sende link til alle jeres gæster.

I kan bruges jeres hjemmeside til...
  • Fotoalbum
  • Dele takkekort/billeder
  • Skrive blogindlæg
  • Vise destination til brylluppet på Google Maps
  • Dele gæsteliste og bordkort
  • Tilføje kommentarer på billeder og lign
  • Og meget meget mere

Bryllupshjemmeside kan bruges til det hele

Uanset om du er i Danmark, på ferie i udlandet eller et helt andet sted, så kan du altid tilgå jeres side på jeres unikke domæne, og mindes jeres dag. I bestemmer selv hvad jeres hjemmeside skal hedde. Eksempelvis kunne den hedde strandvejen12.dk hvis det er der i afholder brylluppet. Den kunne også hedde kristianogkaren.dk eller noget helt andet.

I vælger selv domæne

Domænet er den adresse man indtaster for at lande på hjemmesiden.

I kan selv oprette indhold

Hvis i vil oprette en gæsteliste, eller ønskeliste kan i nemt gøre det i form af blogindlæg.

Tag nemt mod tilmeldinger eller afbud

I kan også få en helt speciel bryllupsmail som fx afbud@voresbryllup.dk som folk kan skrive til, hvis de ikke kan komme.

Jeres hjemmeside til bryllup forsvinder ikke

Der findes en del services til at lave hjemmesider. Bl.a. bryllupshjemmesider. Men fælles for mange af dem er, at de forsvinder efter et års tid. Hvis i køber en hjemmeside til brylluppet hos mig, så bliver den liggende så længe i vil have det, så længe i betaler det årlige hosting/domæne gebyr på omkring 200-300 kr.

Fotoalbum

Del alle jeres billeder med jeres gæster

Facebook

Del nemt jeres side med alle jeres venner, familie og gæster på Facebook

Bryllupsrejse

Opdatér siden løbende med spændende billeder fra jeres bryllupsrejse

Ønskeliste

Gør det nemt for jeres gæster at vælge en gave med jeres online ønskeliste

Har i nogle spørgsmål til hjemmesiden?

Hvis man står og overvejer at købe en ny hjemmeside, uanset hvad formålet er, så kan man godt have en masse spørgsmål. Jeg står klar til at hjælpe, så sig endelig til, hvis i har nogle spørgsmål! 😄

Det er meget svært at sige. Der er nogle årlige gebyrer for at en hjemmeside kan ligge på nettet. Det er nok i alt 200-300 kr/året. Dertil kommer et engangsbeløb for opsætning af siden. Det svinger meget afhængigt af hvad man gerne vil have på siden, men typisk ser jeg at bryllupshjemmesider koster mellem 5.000 – 10.000 kr inkl moms.

Ja da. Vi kan sætte hjemmesiden op i WordPress som er verdens mest populære hjemmesidebygger. Her kan i nemt selv uploade blileder og dele blogindlæg og meget mere.

Ja – så længe domænet er ledigt, så kan i kalde den lige hvad i vil. 

Ja det kan i sagtens få. Det er også med i prisen.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvad koster en hjemmeside til bryllup?

Som nævnt tidligere koster en hjemmeside til jeres bryllup nok omkring 5.000 - 10.000 kr.

Følger domænet med i prisen?

Jeg hjælper jer med at registrere domænet og alt der hører til, så det hele går så let som muligt. Dog skal i selv stå for at betale det årlige gebyr på 60 kr for at eje det.

Hvordan kan vores bryllupsside se ud?

Kun fantasien sætter grænser. Der findes et hav af køreklare skabeloner og designs som vi kan anvende. Hvis i har et bestemt design i tankerne eller et bestemt tema til jeres bryllup, så kan vi helt sikkert sagtens matche det.

Hvad skal vi bruges vores hjemmeside til efter brylluppet?

Det er op til jer. Mange bruger den som et online fotoalbum efterfølgende, så alle jeres gæster løbende kan holde sig opdateret på bryllupsrejsen, selve festen og meget andet. Det er også muligt for jeres gæster at kommenterer på forskellige indlæg, billeder og meget mere.

Hvad siger mine kunder om mig?

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle en hjemmeside til jeres bryllup? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)