Vis dine åbningstider og menukort med en hjemmeside til cafe

Hjemmeside til Cafe

Gør det let for alle i byen, at finde din Café på nettet, når de søger på Google. Fremvis dit menukort, drinkskort, åbningstider og meget meget mere med en ny, moderne og mobilvenlig hjemmeside til cafe.

hjemmeside til cafe

Bliv fundet på Google med hjemmeside til café

Gør det let for alle i byen at finde din hjemmeside, når de er sultne eller i byen. På den måde kan du få flere kunder i butikken, og skabe nye relationer til turister og andre målgrupper, som du normalvis ikke ville have haft muligheden for at sælge til.

Din nye hjemmeside til cafe er...
 • Nem at finde på Google
 • SEO-optimeret
 • Mobilvenlig
 • God til at fremvise menukort/drinkskort
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til cafe?

Det handler om at være til stede, hvor dine kunder er. Når folk er i byen som enten turister eller lokale, så foretager de fleste en søgning på Google, for at finde det de har brug for. Det kan være en restaurant, en café eller noget helt andet. Men pointen er, at størstedelen søger på Google for at finde det de leder efter. Hvis du ikke har en hjemmeside, så er det svært at blive vist i søgeresultaterne.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter en hyggeligt Café er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din nye mobilvenlige hjemmeside.

Alle de integrationer du skal bruge

Din nye responsive hjemmeside kommer med alle de integrationer du skal bruge. Du har mulighed for at opsætte booking, betaling, galleri, instagram feed, mailchimp, facebook og alle de andre ting du skal bruge. Du kan også nøjes med en simpel og moderne hjemmeside, som bare viser dit menukort og åbningstider. Din hjemmeside fungerer som din cafés førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt at sørge for, at det hele spiller og ser godt ud, så der er en rød tråd mellem din butik og hjemmeside.

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Tag i mod betalinger og bookinger online.

Har du nogen spørgsmål?

Inden du beslutter dig for hvordan din nye hjemmeside til cafe skal se ud, så har du sikkert en masse spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få svar på. Herunder har jeg samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål. Hvis du mangler at få svar på noget, så sender du mig bare en mail på emil@gelinde.dk så skal jeg nok forsøge at hjælpe så hurtigt jeg kan 🙂

Det afhænger af hvad hjemmesiden skal indeholde. Men typisk ser man priser på mellem 10.000 – 25.000 kr. ekskl. moms.

De fleste cafeer og restauranter har allerede et tredjepartssystem til booking, så det plejer at være forholdsvis simpelt at integrere. Hvis du gerne vil have dit helt eget booking system direkte på din hjemmeside, så er det en større opgave, som løber op i flere tusinde kroner.

Ja nemt. Vi opsætter din hjemmeside så den er seo-optimeret og klar til at Google kan finde den.

Jeg installerer en kontaktformular så du nemt kan kontaktes af dine kunder.

Ja. Siden bliver opsat i wordpress så det er nemt for dig at ændre indhold og tekster selv. Alternativ er der et hav af guides på Youtube og Google til den slags!

Vi kan nemt lave en fast support aftale hvis i har behov for det. Send mig gerne en mail for at høre mere.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge til min café?

I dag er der et hav af muligheder til opsætning af hjemmesider og tilhørende webshops/bookingsystemer. Jeg anbefaler at vi opsætter din hjemmeside i WordPress, på den måde får du et system som allerede er rigtig godt kørende, og hvor der er styr på alle de fundamentale ting som det kræver, for at blive fundet på Google. Hvis du ønsker at bruge et andet system til din hjemmeside til cafe, så siger du bare til, så kan jeg komme med nogle alternativer.

Billig hjemmeside til café - findes de?

Som nævnt tidligere, så koster en hjemmeside typisk mellem 10.000 - 25.000 kr. ekskl. moms. Det er forholdsvis billigt for en hjemmeside. Du skal tænke på det som en engangsinvestering, som giver dig rigtig meget værdi på den lange bange, uden du nødvendigvis behøver at investere mere i det.

Kan jeg selv vælge design til min side?

Yes det kan du godt. Vi kan tage udgangspunkt i en skabelon eller et andet design, som du syntes godt om. Efterfølgende kan vi tilpasse det en smule, så det er i samme stil som dit nuværende brand/logo og butik.

Hvorfor få en hjemmeside til min café?

Som nævnt tidligere er det vigtigt at være til stede hvor dine kunder er. Det er også vigtigt at dine kunder har mulighed for at finde den information de har brug for, når de leder efter din butik på nettet. Fx din adresse, dit menukort, drinkskort, Google Maps og åbningstider. Alt dette kan du nemt fremvise med en professionel og moderne hjemmeside, som er mobilvenlig og seo-optimeret.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til min café?

Som nævnt tidligere kan prisen være alt mellem 7.500 - 25.000 kr. ekskl. moms. Priserne herunder er blot estimater, og ikke nogle officielle tilbud. Hvis du vil have et præcist estimat, så send mig en mail med dine krav, så skal jeg nok vende tilbage til dig inden dagen er omme!

Begynder


7.500 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Åbnignstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye hjemmeside til cafe? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)