Fremvis dine fotografiske kompetencer med en flot og simpel hjemmeside

Hjemmeside til Fotograf

Jeg designer og udvikler en hjemmeside til dig som er fotograf. Du får alt det du skal bruge, bl.a. portfoliomuligheder og meget meget mere.

hjemmeside til fotograf

Fremvis dine værker med ny og moderne hjemmeside

Hvis folk mangler en fotograf, så er det første sted de leder på internettet. Med en ny og moderne hjemmeside står du endnu skarpere overfor konkurrenterne. Du kan fremvise alle dine tidligere opgaver, priser og meget mere.

Din nye hjemmeside kan:
 • Nemt findes på Google
 • Anvendes af alle
 • Bruges til at få nye kunder
 • Bruges som online visitkost
 • Bruges som portfolio
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til fotograf?

Det er ekstremt vigtigt at være der hvor dine kunder er. De fleste fuldtids- og hobbyfotografer har allerede en Instagramprofil oprettet, fordi de forstår vigtigheden af lige netop dette. Men hvorfor så ikke også have en hjemmeside? Når folk skal hyre en fotograf, så søger de på Google, ikke på Instagram.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de mangler en fotograf er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din hjemmeside.

Alle de integrationer du skal bruge

Moderne hjemmesider kommer med moderne integrationer. Du kan bl.a. nemt fremvise dine instagram opslag, Facebook opslag og meget mere. Du kan også nemt opsætte nyhedsbreve og indsamle emails. Ønsker du at sælge fotografier direkte fra din hjemmeside, så kan der tilknyttes en webshop, hvor du nemt kan tage i mod betalinger.

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Sælg plakter, fotografier og meget mere direkte fra din hjemmeside, ved at udvide med en webshop.

Har du spørgsmål?

Hvis du står og overvejer om det kan betale sig, at købe en ny hjemmeside til fotograf, så har du sikkert et hav af spørgsmål. Tjek listen igennem herunder, eller send mig en mail, så skal jeg nok forsøge at hjælpe!

Det er utroligt svært at svare præcist på. Længere nede på siden kan du se hvad en ny hjemmeside koster (i hvert fald et estimat på det) men typisk vil jeg sige mellem 7.500 – 25.000 kr. ekskl. moms for en simpel hjemmeside.

En webshop er trods alt lidt mere krævende end en hjemmeside. Ønsker du at udvide biksen med tilhørende webshop, så kan det sagtens lade sig gøre. Jeg har gennem tiden opsat webshops i alle mulige prisklasser, så alt kan lade sig gøre. Typisk sker det til en pris på 15.000 – 80.000 kr.

Din nye hjemmeside bliver automatisk indekseret af Google, men for at man skal blive placeret højt i søgeresultaterne kræver det vedvarende arbejde. Her skal man bl.a. kigge på gode og seovenlige tekster, kvalitetsindhold og meget mere.

Ja da – du kan få en kontaktformular så dine kunder nemt kan komme i kontakt med dig. Du vil modtage en mail, hver gang en kunde har udfyldt formularen.

Ja og nej. Afhængigt af systemet, kan det være enten nemt eller svært at ændre på hjemmeside. Hvis vi bruger WordPress kan du forholdsvis nemt ændre i tekster, billeder og lign. Vil du have et mere avanceret system, kan det blive svært at opdatere i hjemmesiden selv. WordPress er et meget fornuftigt valg!

Jeg er altid klar på at hjælpe. Du sender bare en mail, det koster ikke noget, og så kigger vi på det. 

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge som fotograf?

Står du og leder efter en hjemmeside til fotograf, så er et rigtig godt valg WordPress. WordPress er det mest populære system i verden til at lave hjemmesider. Der er et hav af guides og videoer derude, så du nemt selv kan redigere i indhold fremover. WordPress er desuden gratis, så der er penge at spare, hvis du går med WordPress.

Billig hjemmeside til fotograf

I dag er teknologien så langt fremme når det kommer til hjemmesider, at det er blevet lettere og lettere. Derfor er prisen selvfølgelig også derefter. Jeg har lavet en del hjemmesider efterhånden, og prisen i dag på en simpel ny hjemmeside ligger typisk mellem 7.500 - 20.000 kr. Det kan både være billigere, men det kan også være dyrere at få udviklet en ny hjemmeside. Det afhænger selvfølgelig typisk af funktionalitet og antallet af undersider. Men ønsker du et mere præcist estimat, så send mig gerne en mail, så kigger vi på det sammen 🙂

Hvordan kommer min nye hjemmeside til at se ud?

Det er stort set helt op til dig selv. Hvis du allerede nu ved hvordan den skal ende med at se ud, så er det jo helt super, hvis ikke, så fortvivl ej, så skal jeg nok hjælpe til på designfronten. Alternativt kan vi kigge nogle designs igennem sammen, så vi ved hvilken retning vi skal gå.

Hvorfor få en hjemmeside som fotograf?

Der er en masse gode grunde til at få lavet en hjemmeside. Med din egen hjemmeside har du også dit eget portfolio. Det vil sige du nemt kan uploade og fremvise billeder i højkvalitet, og du bliver på den måde ikke begrænset af Instagrams kvalitet, når det kommer til billeder. Derudover får du også en professionel e-mailadresse og domæne, så dine kunder kan huske dit navn. Derudover, så bliver det lettere for dine potentielle kunder at finde dig på Google, læse om dine priser og meget mere. Alt i alt, så anbefaler jeg stort set alle selvstændige og/eller freelancere at få udarbejdet deres egen personlige og moderne hjemmeside, så de kan tage forretningen til det næste niveau.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til fotograf?

Det svinger utrolig meget, og man kan ikke give et præcist estimat på hvad en hjemmeside koster, uden at kende specifikationerne. Herunder får du nogle overslag, men vil du have et mere præcist tilbud, så send mig en mail med nogle specifikationer, så kigger jeg på det og vender tilbage hurtigst muligt!

Begynder


7.500 /kr.

 • Online portfolio
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Online portfolio
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Online portfolio
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye hjemmeside? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)