Vis dine potentielle kunder de seneste hairstyles, trends og meget mere

Hjemmeside til Frisør

Jeg skaber rammerne for dine nye digitale tilstedeværelse som frisør. Få en professionelt udviklet hjemmeside til din frisørsalon, til en fair pris. Jeg hjælper dig fra start til slut, og sørger for du får succes på nettet.

hjemmeside til frisør

Sælg hårprodukter og få nye kunder i salonen med en ny hjemmeside til frisør

Det første sted folk leder, når de skal finde en ny frisør, er på nettet. Hvis du ikke allerede har en hjemmeside til din frisørsalon, så misser du ud på potentielle kunder. Jeg hjælper dig fra start til slut med din nye hjemmeside, og sørger for dine kunder kan finde dig på Google, når de leder efter en ny frisør.

Din nye hjemmeside til frisør kan...
 • Nemt findes på Google
 • Anvendes af alle
 • Bruges til at få nye kunder
 • Bruges som online visitkost
 • Bruges som portfolio
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til frisør?

Jeg kan ikke understrege vigtigheden af at være tilstede der hvor dine kunder er. De fleste fuldtids- og hobbyfrisører har en Instagram eller Facebookprofil, men ikke en hjemmeside. Men når folk skal finde en ny frisør de kan blive klippet ved, så søger de ikke på Facebook eller Instagram, de søger på Google. Og der kræver det altså du har en hjemmeside for at blive fundet.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter en frisør er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din hjemmeside.

Alt du skal bruge i en hjemmeside

For at give dine kunder en god oplevelse, når de besøger din hjemmeside, kan vi anvende nogle af de mest relevante og moderne integrationer. Du kan eksempelvis nemt vise hvor der er mulighed for parkering i nærheden af salonen, ved at anvende Google maps. Derudover kan du også udvide din hjemmeside med en tilhørende webshop, så du kan skalere din forretning. Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien som sætter grænser.

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Sælg shampoo, voks, hårlak og meget meget mere på din nye hjemmeside med tilhørende webshop.

Har du spørgsmål til din nye hjemmeside?

Når man står og overvejer at købe en ny hjemmeside, så har man som regel en masse spørgsmål. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, så tøv ikke med at sende mig en mail. Jeg sidder altid klar til at hjælpe, og du er mere end velkommen til at kontakte mig!

Det er et spørgsmål man ofte får, men som man ikke rigtigt kan besvare, før man ved hvad hjemmesiden skal indeholde. Priserne er dog typisk mellem 7.500 – 25.000 kr. for en moderne og responsiv hjemmeside.

Hvis du gerne vil udvide biksen med en skalerbar forretningsudvidelse, så er webshoppen en god vej at gå. Typisk ser man webshops designet og udviklet til en pris mellem 15.000 – 100.000 kr. Det afhænger af funktionalitet og krav.

Din nye hjemmeside kan hurtigt findes på Google, men for at blive placeret øverst i søgeresultaterne er det med at ligge sig i selen, for det kræver hårdt og vedholdene arbejde.

Ja da – du kan få en kontaktformular så dine kunder nemt kan komme i kontakt med dig. Du vil modtage en mail, hver gang en kunde har udfyldt formularen.

Ja det kan du godt. Siden opsættes som regel i WordPress, hvilket er verdens mest populære CMS. Der findes et hav af guides og videoer til hvordan du selv kan redigere på din side, men pas nu på, for det kan også gå galt! 😅

Jeg er altid klar på at hjælpe. Du sender bare en mail, det koster ikke noget, og så kigger vi på det. 

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge som frisør?

Hvis du gerne vil holde prisen nede, og have mulighed for selv at opdatere noget af indholdet, så synes jeg helt klat du skal gå med en WordPress løsning. Det er billigt at komme i gang, og når siden først er oppe at køre, så er det minimalt hvad du skal have lavet af vedligeholdelse og tilpasninger. Derudover er WordPress utrolig populært, så der er masser af skabeloner, designs og plugins derude, som kan hjælpe dig med at komme i gang.

Billig hjemmeside til frisør - findes de?

Det synes jeg. Jeg har udviklet et hav af hjemmesider og webshops efterhånden, og disse informationssider, som man også kalder det, er ikke så dyre. Du skal regne med at den endelige regning på sådan en hjemmeside ligger et sted mellem 7.500 - 20.000 kr. ca. Sammenligner man med mere avancerede hjemmesider, så er det forholdsvis billigt. Vil du gerne have en helt billig løsning, hvor der måske bare er 1-2 sider i alt, så skriver du bare. Det kan også løses.

Hvordan kommer min nye hjemmeside til at se ud?

Alt kan lade sig gøre, så det er i sidste ende helt op til dig. Har du allerede en idé nu, så er det super nemt at komme i gang for mit vedkommende. Er du på lidt mere bar bund, så kan vi kigge nogle skabeloner igennem, og tage udgangspunkt i en af dem. Hvis vi bruger en hjemmesideskabelon til frisør, så holder vi også prisen nede, hvorfor det i sidste ende vil blive billigere for dig.

Hvorfor få en hjemmeside som frisør?

Der er et hav af gode grunde til at få en hjemmeside. For det første, så er det alfa omega at du er tilstede hvor dine kunder søger. Derudover, så har du mulighed for at vise priser, Google maps, forskellige hairstyles, produkter og meget meget mere. Du kan også tilføje et bookingsystem, så du kan automatisere store dele af din forretning. Mulighederne er mange.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til frisør?

Det er svært at give et konkret bud på hvad en hjemmeside koster. Men Prisen svinger typisk mellem 7.500 - 20.000 kr. ekskl. moms. Hvis du gerne vil have et mere akkurat bud på hvad det skal koste, så send mig en mail med dine tanker om krav og funktionalitet til din nye side, så får du svar inden dagen er omme.

Begynder


7.500 /kr.

 • Online portfolio
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Online portfolio
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Online portfolio
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye hjemmeside? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)