Din nye hjemmeside til mekaniker kan nemt blive fundet på Google

Hjemmeside til Mekaniker

Gør det let for lokalsamfundet at finde dit værksted på Google, når de skal finde en ny mekaniker i området. Med en ny mobilvenlig og SEO-optimeret hjemmeside til mekaniker, gør du det lettere for dine kunder at finde frem til dig.

hjememside til mekaniker

Hjemmeside til mekaniker: Bliv fundet på Google

Gør det lettere for dine kunder at finde dig på Google med en moderne hjemmeside. Når folk skal finde et nyt værksted i lokalområdet, så er det første de gør, at søge på Google. Hvis du ikke er til stede her, så misser du en masse muligheder, for at få nye kunder i butikken. Den letteste måde at blive fundet på Google, er ved at have en SEO-optimeret hjemmeside.

Din nye hjemmeside til mekaniker er...
 • Nem at finde på Google
 • SEO-optimeret
 • Mobilvenlig
 • en udstillingsmulighed til brugte biler
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til mekaniker?

I sidste ende, så handler det om at være til stede der, hvor dine kunder er, når de enten påbegynder eller afslutter deres købsproces. Det vil sige, at når en potentiel kunde første gang søger på Google, så er det vigtigt at de kan finde netop din hjemmeside.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter en mekaniker er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din nye og moderne hjemmeside.

Alt du skal bruge til en mobilvenlig hjemmeside

Dine kunder skal naturligvis have en god oplevelse hele vejen rundt. Det gælder både på din hjemmeside, men også i værkstedet. Med moderne integrationer kan du sørge for at hele hjemmeside spiller. Det vil sige du nemt kan følge med i data og statistik - hvis dette har interesse - men du kan også nemt dele din nye hjemmeside på en tilhørende Facebookside eller lign. Derudover kan du anvende diverse integrationer til enten at opsætte nyhedsbreve, webshop eller noget helt andet. Faktisk kan du forholdsvis nemt udvide butikken med en tilhørende webshop til mekaniker, hvor du kan sælge reservedele, biler og meget mere.

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Sælg reservedele, biler og meget meget mere på din nye hjemmeside med tilhørende webshop.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du står og overvejer at købe en ny mobilvenlig hjemmeside til din virksomhed, så har ud sikkert en masse spørgsmål du gerne vil have svar på. Du er altid velkommen til at sende mig en mail til emil@gelinde.dk. Alternativ kan du kigge på FAQ'en herunder.

Det er svært at svare præcist på, da jeg ikke ved hvad den skal indeholde. Når vi har fået lavet en kravspecifikation, så er det lettere at fastslå. Typisk ser man priser på mellem 10.000 – 25.000 kr. ekskl. moms for en mobilvenlig hjemmeside.

Webshoppen kræver en smule mere funktionalitet, men når det så er sagt, så har jeg lavet webshops for så lidt som 10.000 og så meget som 80.000 kr. Så det afhænger af hvad den skal indeholde af funktionalitet..

Ja. Jeg opsætter din hjemmeside så den er SEO venlig og klar til at blive fundet på Google. Du skal dog være opmærksom på at arbejdet med SEO kan være en længere proces, og det er ikke sådan at din side kan findes dagen efter på Google. Det kan tage flere måneder.

Yes. Vi smider en kontaktformular på hjemmesiden, så du modtager mails når nogen udfylder den.

Ja – men du skal vide hvad du laver. Heldigvis opsætter vi hjemmesiden i wordpress, så der er et hav af guides og videoer derude, hvis du gerne vil blive klogere.

Det kan du tro. Har du/i brug for hjælp med jeres nye side, så kan vi aftale en supportaftale som i kan gøre jer brug af.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge som mekaniker?

Du kan få nogle meget simple og hurtige hjemmesider i dag, hvis man bare går den helt statiske vej, og laver gode gammeldags HTML filer med tilhørende CSS og JavaScript. Men typisk anbefaler jeg virksomheder, at få oprettet deres platform i noget som hedder WordPress. WordPress er verdens mest populære software til at lave hjememsider, så der er allerede utroligt mange skabeloner, designs, plugins og meget meget mere, som vi kan bruge kvit og frit. Derfor kan man godt få en billig hjemmeside til mekaniker, hvis man altså bruger WordPress. Vil man anvende nogle andre alternativer, fordi man måske har dårlige erfaringer med WordPress, så kan det også sagtens lade sig gøre - prisen er bare derefter.

Billig hjemmeside til mekaniker - findes de?

Som nævnt ovenover, så afhænger det af kravene. Men når det så er sagt, så ja.. Det gør de. Typisk kan man få hjemmesider helt ned til 7.500 - 10.000 kr. ekskl. moms med alt det man har brug for, for at komme i gang. Det skal dog siges, at hvis det skal være billigt, så bliver det udviklet og opsat med WordPress. Er du lige glad med prisen, og vil have det absolut hurtigste produkt, så kan det godt være man skal gå i en anden retning, men det kan vi snakke nærmere om over mail eller telefon.

Kan jeg selv vælge design til min side?

Ja det kan du godt. Hvis hjemmesiden opsættes i WordPress, så kan jeg finde nogle skabeloner som vi kan tage udgangspunkt i. Er der ingen af dem, som er tilfredsstillende, kan vi udvikle og designe en specialløsning til hjemmesiden. Men i sidste ende, så kan du sådan set helt selv bestemme hvordan det skal se ud.

Hvorfor få en hjemmeside som mekaniker?

Som nævnt tidligere er det alfa omega at være tilstede i kundernes købsprocess. Derudover, så er det rart for dine kunder, at de har et sted de kan finde dine åbningstider, email og telefon, og alt muligt andet information, som er relevant for dem. I sidste ende så er en hjemmeside måske en af de bedste investeringer du kan lave i din digitale tilstedeværelse. Det er oftest bare et engangsbeløb du bruger, og efterfølgende piller du nok aldrig ved hjemmesiden igen, men dine kunder vil altid have et sted de kan finde relevant information for din virksomhed.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til mekaniker?

Som nævnt tidligere kan prisen være alt mellem 7.500 - 25.000 kr. ekskl. moms. Priserne herunder er blot estimater, og ikke nogle officielle tilbud. Hvis du vil have et præcist estimat, så send mig en mail med dine krav, så skal jeg nok vende tilbage til dig inden dagen er omme!

Begynder


7.500 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Åbnignstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye hjemmeside til mekaniker? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)