Fremvis menukort, åbningstider og meget mere på jeres nye hjemmeside

Hjemmeside til Restaurant

Lad turister og lokale kunder finde jeres restaurant nemt og hurtigt på Google. Med en ny moderne og mobilvenlig hjemmeside gør i det lettere end nogensinde før for jeres kunder, at finde den information de har brug for vedrørende jeres restaurant.

hjemmeside til restaurant

Hjemmeside til restaurant: Bliv fundet på Google

Gør det nemt for jeres gæster at finde jeres restaurant på Google. Med en moderne of effektiv hjemmeside, som desuden også er seo optimeret, gør i det lettere for jeres kunder, at finde jeres restaurant, når de søger på Google. Når folk skal finde et sted at spise, så bruger de Google, og ikke Instagram eller Facebook. Rigtig mange søger på "Gode restauranter i København" eksempelvis. Men de søger på Google, og ikke på Instagram. Derfor er det supervigtigt at have en hjemmeside.

Din nye hjemmeside til din restaurant er...
 • Nem at finde på Google
 • SEO-optimeret
 • Mobilvenlig
 • God til at vise menukort og drinkskort
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til restaurant?

Som nævnt kort tidligere, så handler det om at være til stede de steder hvor dine kunder er. Det gælder bl.a. Instagram, Facebook, Google osv. Og for at blive fundet på Google, så kræver det typisk, at man har en hjemmeside som kan findes i søgeresultaterne.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter en restaurant er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din nye og moderne hjemmeside.

Få en mobilvenlig hjemmeside til din restaurant

Folk leder ofte efter et sted at spise, når de er på farten. Derfor er det utroligt vigtigt, at din nye hjemmeside er mobilvenlig og seo optimeret, så folk der er på farten og leder efter et sted at spise, nemt og hurtig kan finde netop din restaurant, når de søger på Google. Med en WordPress hjemmeside får du en køreklar alt-i-en løsning. Du får derudover også et hav af integrationer som du nemt kan bruge til din nye hjemmeside. Bl.a. kan du nemt opsætte Instagram Feed, Facebook pixel, Mailchimp til nyhedsbrev og kampagner, Google Analytics og meget meget mere.

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Tag i mod bestillinger og betaling direkte fra din nye hjemmeside.

Har du nogen spørgsmål?

Inden du beslutter dig, skal jeg nok hjælpe dig med at få svar på alle dine spørgsmål. Det gælder alt fra domæne, email og hosting til design og udvikling, så tvivl endelig ikke med at sende mig en mail, jeg skal nok hjælpe dig videre i processen hurtigst muligt 🙂

Det er svært at sige, når man ikke kender til alle kravene. Men typisk ser man en pris på mellem 10.000 – 25.000 kr. ekskl. moms. Det kommer igen an på hvor mange krav der er til design og funktionalitet, men det er typisk i den prisklasse.

Afhængigt af hvad du vil have, så koster en webshop typisk mellem 10.000 – 100.000 kr. ekskl. moms. Jeg har udviklet og designet 9 køreklare Shoporama temaer, som kan bruges til at opsætte en demo, hvis du ønsker at se hvordan den kunne komme til at se ud.

Ja. Men SEO er noget man skal arbejde med løbende og over en længere priode, men grundstenene kommer godt på plads med en SEO optimeret hjemmeside, som indeholder de fundamentale strukturerede data til din forretning.

Det kan du tro de kan. Du kan både få en professionel email-adresse og en kontaktformular, så gæster nemt og hurtigt kan kontakte dig.

Ja til en hvis grad. Du kan nemt oprette indhold og sider, men at ændre i designet kan være en smule besværligt. Men her kan Youtube og Google måske komme til hjælp. Alternativt kan du købe et klippekort hos mig, som du kan bruge af løbende 🙂

Ja vi kan nemt lave en supportaftale hvor jeg hjælper med at oprette indhold, vedligeholde siden og meget mere.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge til min restaurant?

Jeg anbefaler typisk mine kunder, at vælge WordPress. I hvert fald til de mere simple informationssider som en hjemmeside til restaurant eller café. Det skyldes at WordPress er det mest populære open source CMS til at oprette hjemmesider og blogs. Derfor har vi mulighed for at vælge et utrolig godt system til at danne fundamentet for en mobilvenlig og seo optimeret hjemmeside til din restaurant.

Billig hjemmeside til restaurant - findes de?

Ja. Eftersom der er så mange forskellige værktøjer, så er der også en masse udbydere, hvilket selvfølgelig hjælper priserne ned i et niveau hvor de fleste kan være med. Men når det så er sagt, så får man jo også typisk hvad man betaler for. Men du kan få hjemmesider til priser på 5.000 kr og helt op til mange hundredetusinde kr.

Kan jeg selv vælge design til min side?

Ja, vi kan vælge mellem en masse forskellige designs, eller lave noget helt fra bunden af sammen. Det er dog nemmere og billigere at tage udgangspunkt i en skabelon. På den måde ved du også hvad du betaler for.

Hvorfor få en hjemmeside som restaurant?

Udover at det hjælper på at få nye kunder i butikken fra organiske søgeresultater på søgemaskiner som Google og Bing, så er det utrolig vigtigt, at dine kunder har nemt ved at finde information omkring dig og din restaurant. Så en god grund til at få en hjemmeside tilknyttet din restaurant, er at vise dit menukort, drinkskort, priser, ledige borde, åbningstider og meget mere.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til restaurant?

Priserne er som regel mellem 7.500 - 25.000 kr. ekskl. moms. Men det er svært at give et præcist anslag på hvad det koster, når vi ikke ved specifikt hvad den skal indeholde. Så send mig gerne en mail for et uforpligtende tilbud på emil@gelinde.dk

Begynder


7.500 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Åbnignstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye hjemmeside til din restaurant? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)