Få en professionel hjemmeside til din virksomhed

Hjemmeside til Virksomhed

Ønsker du en professionel og moderne hjemmeside, som er både responsiv og mobilvenlig, og som samtidigt er let at finde på Google, så alle dine lokale og nationale kunder nemt kan finde dig? Jeg har stor erfaring med udvikling af hjemmesider og webshops, og kan lynhurtigt hjælpe dig i gang med din digitale tilstedeværelse.

hjemmeside til virksomhed

Få flere kunder i butikken med en hjemmeside til din virksomhed

Det allerførste sted folk leder, når de skal i kontakt med en virksomhed, er på Google. Danskerne foretager millionvis af søgninger på Google. Uanset om de leder efter en mekaniker, en frisør eller noget helt tredje, så starter rigtig mange af dem med at kigge på Google. Derfor er det utrolig vigtigt at din nye hjemmeside til din virksomhed er let at finde på Google - også det man kalder SEO-venlig.

Når du køber en mobilvenlig hjemmeside ved mig, så kan den...
 • Nemt findes på Google
 • Anvendes af alle i din målgruppe
 • Bruges til at få nye kunder
 • Bruges som online visitkost
 • Bruges som portfolio
 • Sælge dine varer
 • Få leads gennem kontaktformular
 • Meget meget mere..

Hvorfor få lavet en hjemmeside til virksomhed?

Det kan ikke understreges tykt nok, hvor vigtigt det er at være tilstede hvor dine kunder er. Dine kunder får også oftest der førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, når de forsøger at finde dig på nettet. Det kan være de vil vide hvornår din virksomhed har åbent eller lukket. Èn ting er at have en umoderne hjemmeside til at formidle den slags information, men noget andet er, at man slet ikke har en hjemmeside. En umoderne hjemmeside er slet ikke så slemt, som slet ikke at have en. Dine kunder kan nemlig få nogle utroligt dårlige oplevelser, hvis de ikke kan finde den nødvendige information. Med en moderne og mobilvenlig hjemmeside til din virksomhed, får du let ved at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter en din virksomhed er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være i blandt.

Du får nye kunder

Når din nye potentielle kunde har klikket på dit link i oversigten, lander din på din hjemmeside.

Din nye responsive hjemmeside kommer med alt du skal bruge

For at give dine kunder den bedst mulige oplevelse kan din hjemmeside pakkes med den fedeste og mest moderne funktionalitet. Det gælder bl.a. alt fra indsamlinger til nyhedsbreve, datahåndtering, kontaktformularer, betalingsgateways og meget meget mere. En moderne hjemmeside har nærmest ingen begrænsninger - Så er du i tvivl om noget kan lade sig gøre, så er svaret for det meste at det kan det sagtens. Send mig en mail hvis du er i tvivl, så kigger jeg på det. Kontakt mig på emil@gelinde.dk

Google Analytics

Hold øje med din hjemmesides besøgsstatistik gennem Google Analytics.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp. Opret nemt forskellige lister og meget mere.

Betalingskort

Sælg dine produkter, på din nye hjemmeside med webshop nemt og simpelt.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis man skal have ny hjemmeside til virksomheden, så har man oftest en masse spørgsmål. Hold dig ikke tilbage, og send mig endelig bare en mail, hvis du heller ikke kan finde svar herunder. Jeg svarer som regel i løbet af nogle minutter, og i værste tilfælde i løbet af dagen.. 😄

Det er svært at give et konkret svar på dette spørgsmål. Men typisk ser man at simple og moderne hjemmesider koster mellem 10.000 – 30.000 kr.

Webshops er typisk lidt mere tekniske og krævende. Jeg har en masse erfaring på området, og et hurtigt skud i tågen er, at webshops koster omkring 15.000-40.000 kr. De kan både være dyrere, men de kan også være billigere. Men lige som alt andet i verden, så får man hvad man betaler for.

Ja – din nye hjemmeside til din virksomhed vil være opsat med fokus på SEO, semantik og Core Web Vitals, som alle sammen er vigtige parametre for hvor nemt det er, at finde din hjemmeside på Google.

Ja. Vi opsætter de nødvendige kontaktformularer for at dine kunder nemt og effektivt kan komme i kontakt med dig og din virksomhed.

Det kræver at du har kendskab til WordPress før du kan ændre på udseende, tekster og lign. Heldigvis er det ikke så kompliceret, og der er et hav af guides og videoer derude til at hjælpe dig. Alternativt kan du sende mig en mail når der skal laves noget større om. Så får du et estimat på opgaven inden du beslutter dig.

Ja vi kan altid lave en aftale om support i det omfang dig og din virksomhed har brug for det. 

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil have en forholdsvis billig hjemmeside til din virksomhed, så synes jeg du skal gå med WordPress. WordPress er nemt at sætte op, og kræver ikke det store at vedligeholde. Det er open source, så der er en masse skabeloner, designs, plugins osv. som vi kan anvende til at komme hurtigt fra start, hvilket hjælper på prisen.

Billig hjemmeside til virksomhed - findes de?

Ja, det gør de faktisk. I dag får du meget for pengene når det kommer til webudvikling af professionelle og moderne hjemmesider til virksomheder. Det skyldes også at teknologien er gjort let tilgængelig, så der er mange udbydere. Du kan godt få udviklet og opsat en professionel hjemmeside til omkring 10.000 kr. ekskl. moms.

Hvordan ser en moderne hjemmeside ud?

Lige som du gerne vil have den skal se ud. Hvis vi udvikler den i WordPress, kan vi tage udgangspunkt i et færdigudviklet design. På den måde kan du tjekke hvilke designs du godt kan lide, og som du gerne vil have din hjemmeside i samme stil som.

Er det vigtigt at få en hjemmeside til virksomhed?

Der er mange gode grunde til at få udviklet en professionel erhvervshjemmeside - nu har jeg nævnt nogle af dem her på siden, så jeg vil ikke gentage mig selv. Men udover de årsager som allerede er nævnt, så kan du også begynde at reklamere for din hjemmeside, du kan opsamle emails til nyhedsbreve, sælge produkter på en webshop, findes på Google og meget meget mere. Efter min mening får du rigtig meget værdi for pengene - i sær taget i betragning at en hjemmeside stortset kun er en engangsydelse. Dog efterfulgt af meget små årlige gebyrer.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til virksomhed?

Som nævnt tidligere, så er det svært at svare på. Hvis du gerne vil have et konkret tilbud på en mobilvenlig erhvervshjemmeside, så send mig en mail så jeg kan give dig et estimat. Alternativt får du nogle forskellige overslag herunder.

Begynder


7.500 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Åbningstider
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle din nye hjemmeside til din virksomhed? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)