Gør det let for dine kunder at finde dig når de søger på Google

Hjemmeside til Revisor

Få udviklet en ny og lækker hjemmeside til revisor, som gør det let for dine kunder at finde dig på Google. Uanset hvor i landet de søger for.

hjemmeside til revisor

Få flere kunder med en ny hjemmeside

I dag leder stortset alle efter services og produkter online. Hvis du ikke kan findes af dine kunder, så er det svært for dem at vide, at du eksisterer.

Din nye hjemmeside kan:
 • Nemt findes på Google
 • Yderst brugervenlig og nem at anvende
 • Bruges til at finde nye kunder
 • Bruges som online visitkost
 • Meget meget mere..

Få flere kunder med en ny hjemmeside

Jeg kan opsætte din nye hjemmeside inden ugen er omme. Herefter vil den langsomt begynde at blive indekseret i Google og andre søgemaskiner. På den måde kan du som revisor læne dig tilbage, og langsomt begynde at se nye potentielle kunder lande på din hjemmeside. 

Folk søger på Google

Når folk leder efter en ny revisor, så er det første de gør, at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Din nye hjemmeside vises nu i Googles søgeresultater, så dine kunder lettere kan finde dig.

Du får nye kunder

Når en ny potentiel kunde er landet på din nye hjemmeside, kan de nemt læse om dig og dine services.

Pakket med moderne integrationer

Du får muligheden for selv at tilvælge hvilke integrationer du vil have på din side. Hvis du blot ønsker, at din hjemmeside skal fremstå som et simpelt visitkort, så behøves du måske ikke nogle smarte integrationer. Men hvis du derimod gerne vil annoncere for din nye hjemmeside, så er der mange smarte integrationer som bør sættes op.

Google Analytics

Hold styr på hvor mange besøgende din nye hjemmeside har, og hvilket af dine undersider der er de mest populære.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Ønsker du at udvide butikken med en tilhørende webshop, kan dette også lade sig gøre. Tag nemt i mod betalingskort på din nye webshop.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at sende en email. Alternativ kan du prøve at kigge herunder, hvor der er opstillet nogle svar på de mest almindelige spørgsmål.

Det er meget forskelligt, men typisk vil en simpel hjemmeside koste mellem 5.000 kr og op til 25.000 kr ekskl moms.

En webshop er lidt mere avanceret end en almindelig hjemmeside. Typisk vil en meget simpel og minimalistisk webshop koste omkring 10.000 kr ekskl moms. De mere avancerede og moderne webshops svinger fra 20.000 – 100.000 kr.

Ja da! Din nye hjemmeside kan findes på Google, men ikke lige med det samme. Det tager typisk noget tid for Google at indeksere din hjemmeside, og det er ikke unormalt at folk venter over 6 måneder på at deres side kan findes. Oftest er der dog meget mindre ventetid, så at sige.

Ja da. Du kan nemt få en kontaktformular på din hjemmeside. Jeg sætter den hurtigt op for dig, og så får du fremover en mail, når en potentiel kunde prøver at henvende sig til dig.

Ja og nej. Alle der har Admin adgang til din hjemmeside kan ændre på den, men du skal kende en lille smule til WordPress. WordPress er simpelt og ikke særlig avanceret, og der er et hav af guides og youtube videoer på nettet, som kan hjælpe dig. Derfor kan man komme rigtig langt selv.

Ja. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål på mail. Jeg gør mit bedste for at svare.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge?

Der er utrolig mange muligheder i dag, når det kommer til hjemmesider. Hvis du er på udkig efter en simpel hjemmeside til revisor, så er WordPress med Elementor et fint valg. På den måde får du en hjemmeside som nemt kan tilpasses og holdes ved lige, uden at du nødvendigvis skal være en kodehaj. Derudover er WordPress open source, og der er derfor et hav af gratis plugins og skabeloner, som kan bidrage til funktionaliteten på din hjemmeside.

Billig hjemmeside til revisor

Det behøves ikke at koste alverden at få en hjemmeside til din virksomhed. I dag er det ikke så krævende, at udvikle simple hjemmesider som fungerer som online visitkort. Derfor skal du altså ikke ud og betale flere hundredetusindvis af kroner, bare for at få din hjemmeside online. I dag kan du komme afsted med priser fra 7.500 til 15.000 kr. Det er klart at prisen er lidt højere, jo flere sider og funktionalitet du ønsker.

Hvordan kommer min hjemmeside til at se ud?

Det er helt op til dig. Hvis din hjemmeside skal udvikles i WordPress, så anbefaler jeg at vi tager udgangspunkt i et premium tema, som du godt kan lide udeseende af. Herefter tilpasser jeg det, så det står skarpt, og så det er klar og parat til at blive fundet på Google. Hvis du er interesseret i at høre mere om designmulighederne, så send mig en mail.

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster en hjemmeside til revisor?

Det er svært at sige præcist hvad en hjemmeside kommer til at koste, når man ikke kender specifikationerne. Dog koster en simpel hjemmeside normalvis omkring 10-25.000,- kr. ekskl. moms. Herunder kan du danne dig et estimat på hvad det ca. koster at få opsat en ny hjemmeside til din virksomhed. Bemærk nedenstående er udelukkende estimater, og det kræver en snak/dialog inden vi går i gang, for at fastslå en pris.

Begynder


7.500 /kr.

 • Online visitkort
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)

Simpel


12.500 /kr.

 • Online visitkort
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular

Avanceret


20.000 /kr.

 • Online visitkort
 • Nem at finde på Google
 • Professionel email-adresse
 • Moderne og responsiv (virker på mobil)
 • Google Maps
 • Kontaktformular
 • Avanceret menustruktur
 • Popups og lign.

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg hjælpe dig med at designe og udvikle en hjemmeside til revisor? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)