Nyt Shoporamatema på vej - Send mail for demo

Revisor

Professionel og gennemført hjemmeside til Revisor

Få udviklet en ny og lækker hjemmeside til revisor, som gør det let for dine kunder at finde dig på Google.

hjemmeside til revisor

Hvorfor skal du have en hjemmeside til din revision?

I dag leder stortset alle efter services og produkter online. Hvis du ikke kan findes af dine kunder, så er det svært for dem at vide, at du eksisterer.

Din nye hjemmeside kan…

Pakket med moderne integrationer

Du får muligheden for selv at tilvælge hvilke integrationer du vil have på din side. Hvis du blot ønsker, at din hjemmeside skal fremstå som et simpelt visitkort, så behøves du måske ikke nogle smarte integrationer. Men hvis du derimod gerne vil annoncere for din nye hjemmeside, så er der mange smarte integrationer som bør sættes op.

Google Analytics

Hold styr på hvor mange besøgende din nye hjemmeside har, og hvilket af dine undersider der er de mest populære.

Facebook

Ønsker du at annoncere på Facebook kan dette nemt gøres med en simpel integration.

Mailchimp

Indsaml emails og udsend nyhedsbreve med Mailchimp.

Betalingskort

Ønsker du at udvide butikken med en tilhørende webshop, kan dette også lade sig gøre. Tag nemt i mod betalingskort på din nye webshop.

Anmeldelser

Her er nogle pæne ord fra mine kunder

Emil har fra første henvendelse været meget imøde kommende og sat sig ind i vores behov, han har behandlet vores virksomhed som hans egen og kommet med meget kompetente råd. Kommunikationen er på et jordnært plan, hvor alle kan være med. Han har designet og skabt en webshop til os som oversteg alle vores forventninger. Jeg kan kun give mine varmeste anbefaler til Gelinde.dk

Mathias Haaning

CEO, Highhouse.dk

Emil har hjulpet med at flytte vores webshop fra Shopify til Shoporama. Det hele er gået smurt, og har der været spørgsmål undervejs, har han altid svaret med det samme. Emil kommer gerne med forslag til forbedringer, og er altid hurtig og effektiv til at hjælpe. Vi værdsætter et godt og professionelt samarbejde, og det må man sige vi har sammen med Emil.

Mathias Lydersen

Partner, Qknives.dk

Efter at have samarbejdet med Emil i en længere periode på flere af vores internationale webshops, så kan jeg kun give Emil min bedste personlige anbefaling! Jeg værdsætter modspil, anbefalinger, kommunikation og hurtigt effektivt arbejde - og selvfølgelig høj kvalitet. Alt dette dækker Emil til perfektion. Emil agerer som en udvikler med stor erfaring. Hans evne til, at forstå andre aspekter end selve webudviklingen gavner de projekter han arbejder med, da webudvikling ikke kun handler om design og funktionalitet.

Martin Linde

Partner, Sitontop.dk
Morten Vadskær fra Shoporama positiv anmeldelse af Gelinde.dk

Gelinde har løst opgaver både for os og for vores kunder. Hver gang har Emil leveret løsningen hurtigt og meget præcist. Har der været rettelser til opgaven, har han udført dem lige så hurtigt og uden spørgsmål. Derudover har Emil vist kreativitet i sit arbejde med at løse anderledes udfordringer. Jeg kan varmt anbefale Gelinde til både Shoporama udvikling og webudvikling generelt.

Morten Vadskær

Partner, Shoporama
Martin Pedersens positive anmeldelse af Gelinde.dk

Vi har været ovenud tilfredse med det design- og udviklingsarbejde som Emil har lavet for både os selv og vores webshopkunder. Han er kompetent, pålidelig og effektiv. Vi anbefaler ham trygt til vores egne kunder når de ønsker hjælp til at designe deres webshops.

Martin Pedersen

Partner, ideal.shop

Har du spørgsmål?

Det er meget forskelligt, men typisk vil en simpel hjemmeside koste mellem 5.000 kr og op til 25.000 kr ekskl moms.

En webshop er lidt mere avanceret end en almindelig hjemmeside. Typisk vil en meget simpel og minimalistisk webshop koste omkring 10.000 kr ekskl moms. De mere avancerede og moderne webshops svinger fra 20.000 – 100.000 kr.

Ja da! Din nye hjemmeside kan findes på Google, men ikke lige med det samme. Det tager typisk noget tid for Google at indeksere din hjemmeside, og det er ikke unormalt at folk venter over 6 måneder på at deres side kan findes. Oftest er der dog meget mindre ventetid, så at sige.

Ja da. Du kan nemt få en kontaktformular på din hjemmeside. Jeg sætter den hurtigt op for dig, og så får du fremover en mail, når en potentiel kunde prøver at henvende sig til dig.

Ja og nej. Alle der har Admin adgang til din hjemmeside kan ændre på den, men du skal kende en lille smule til WordPress. WordPress er simpelt og ikke særlig avanceret, og der er et hav af guides og youtube videoer på nettet, som kan hjælpe dig. Derfor kan man komme rigtig langt selv.

Ja. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål på mail. Jeg gør mit bedste for at svare.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Hvilken hjemmeside skal jeg vælge?

Der er utrolig mange muligheder i dag, når det kommer til hjemmesider. Hvis du er på udkig efter en simpel hjemmeside til revisor, så er WordPress med Elementor et fint valg. På den måde får du en hjemmeside som nemt kan tilpasses og holdes ved lige, uden at du nødvendigvis skal være en kodehaj. Derudover er WordPress open source, og der er derfor et hav af gratis plugins og skabeloner, som kan bidrage til funktionaliteten på din hjemmeside.

Billig hjemmeside til revisor

Det behøves ikke at koste alverden at få en hjemmeside til din virksomhed. I dag er det ikke så krævende, at udvikle simple hjemmesider som fungerer som online visitkort. Derfor skal du altså ikke ud og betale flere hundredetusindvis af kroner, bare for at få din hjemmeside online. I dag kan du komme afsted med priser fra 7.500 til 15.000 kr. Det er klart at prisen er lidt højere, jo flere sider og funktionalitet du ønsker.

Hvordan kommer min hjemmeside til at se ud?

Det er helt op til dig. Hvis din hjemmeside skal udvikles i WordPress, så anbefaler jeg at vi tager udgangspunkt i et premium tema, som du godt kan lide udeseende af. Herefter tilpasser jeg det, så det står skarpt, og så det er klar og parat til at blive fundet på Google. Hvis du er interesseret i at høre mere om designmulighederne, så send mig en mail.

👋 Kontakt mig

Skal jeg lave din hjemmeside?

Vil du høre mere om hvad det koster at udvikle en hjemmeside til din virksomhed? Send en mail, jeg lover at vende tilbage så hurtigt som muligt!

  Klar på en snak?

  Har du et projekt du gerne vil vende med mig?

  Jeg holder til

  i Åbyhøj, 8230

  Send en mail

  emil@gelinde.dk

  Telefontider

  Efter aftale