Fra design til produkt

PSD til HTML

Har du en wireframe eller en mockup, som du gerne vil have realiseret med kode? Jeg tager din designfil, uanset om den er opsat i Photoshop, Figma eller Adobe XD, og udvikler den, så du i sidste ende har interagerbare statiske sider opsat med HTML, CSS og JavaScript. Der kan også anvendes jQuery eller React.js hvis nødvendigt. Vil du gerne have opsat din wireframe eller mockup i et CMS kan dette også lade sig gøre. 

Hvordan konverterer man PSD til HTML?

Design

Først skal du designe og opsætte din mockup i eksempelvis Photoshop, Figma eller Adobe XD.

Kode

For at realisere designet anvendes der HTML, CSS og JavaScript for at generere en anvendelig prototype.

Hosting

Hvis du gerne vil have din nye hjemmeside på nettet, så skal den hostes på en server.
hjemmeside til revisor

Hvorfor konvertere PSD til HTML?

  • Statiske sider er lynhurtige
  • HTML/CSS fungerer på alle enheder
  • Semantisk korrekt HTML
  • SEO-optimeret løsning
  • Få et unikt design
  • Ingen unødvendige biblioteker/frameworks
  • Du kan selv stå for designet

Hvad koster det at konvertere PSD til HTML?

Det er meget svært at sige. Det afhænger selvfølgelig af hver enkelt undersides kompleksitet og funktionalitet. Nedenstående er estimater, og er baseret på simple statiske sider uden kompleks funktionalitet.
1-5 sider

3.000/side

HTML

CSS (Bootstrap?)

JavaScript/jQuery

6-10 sider

2.750/side

HTML

CSS (Bootstrap?)

JavaScript/jQuery/React.js

11+ sider

2.500/side

HTML

CSS (Bootstrap?)

JavaScript/jQuery/React.js

Bruger du Boostrap?

Når jeg får en ny opgave på at kode en mockup fra eksempelvis PSD til HTML, så tager jeg først og fremmest en dialog med kunden om deres krav og forventninger. Nogle har brug for den hurtigste og billigste løsning, hvorfor Bootstrap vil være en fin løsning. Andre har performance i fokus, hvorfor man nok ikke vil anvende unødvendige biblioteker, frameworks osv. Så i sidste ende afhænger det af kunden 😄

Kan du lave PSD til React.js?

Ja da. Det kan vi sagtens finde ud af. Uanset om du har en PSD fil, et Figma design eller en Adobe XD prototype, så kan jeg konvertere den til HTML, React.js, Next.js eller et CMS som WordPress. React.js er selvfølgelig lidt tungere end almindelig HTML/CSS, så jeg foretrækker at anvende React.js på større sider, hvor der også er mere avanceret funktionalitet.

Hvor kan jeg hoste mine statiske filer?

Hvis du har brug for hjælp til hosting, så kan jeg sagtens bidrage. Hvis det endelige produkt er en React applikation, så kan hosting være en smule mere avanceret, end hvis du bare har de helt almindelige statiske HTML filer. Der er et hav af udbydere derude når det kommer til hosting. Send mig gerne en mail, hvis du skal have en hånd.

Hvorfor konvertere PSD til HTML?

Den typiske kunde, som ønsker at få konverteret en PSD fil til HTML ønsker enten en simpel, lynhurtig og seovenlig hjemmeside. Ellers ønsker de at gøre deres mockups mere interagerbare, så de kan testes i forskellige brugertests.

Kan du også konvertere andre filer end PSD til HTML?

Ja da. Det kan jeg sagtens. Uanset hvilket filformat dit design er i, kan jeg hjælpe. Så længe jeg kan åbne/se designet, så skulle jeg gerne kunne kode det om til en hjemmeside. Det gælder PSD, Figma, Adobe XD, PNG/JPEG og alle de andre formater dit design kunne være i.

Skal jeg hjælpe dig videre?

Hvis du gerne vil have hjælp til at omdanne din PSD fil til en hjemmeside, så send mig en mail på emil@gelinde.dk så skal jeg nok give dig et estimat. Vi snakkes!

👋 Send en mail

Skal du have hjælp til at omdanne PSD til HTML, så send en mail, så skal jeg nok vende tilbage indenfor et par minutter!