Få en fast SEO Konsulent tilknyttet din hjemmeside eller webshop

SEO konsulent

Står din virksomhed og har brug for organiske resultater på Google og andre søgemaskiner? Med en fast tilknyttet SEO ekspert, får i en konsulent som altid er tilgængelig, og som månedligt arbejder på at løfte jeres forretning til nye højder. 

seo konsulent

Gode grunde til at hyre en SEO konsulent

En god SEO konsulent gør det lettere for dig, at skabe salg og trafik gennem søgemaskinerne. Den proaktive SEO konsulent, holder løbende øje med din forretning, og kommer med gode forslag til at forbedre positionen i SERP.

Som SEO konsulent kan jeg hjælpe dig og din virksomhed med...
  • Teknisk SEO
  • CWV Optimering
  • Lokal SEO
  • SEO Tekster
  • Hastighedsoptimering
  • Linkbuilding
  • Og alt det andet

Hvad laver en SEO konsulent?

En SEO Konsulent arbejder udelukkende med at forbedre dine placeringer på Google og andre søgemaskiner. Det vil sige, at når folk foretager en søgning efter eksempelvis en frisør eller en anden service/produkt, så arbejder vi med at du ligger så højt som muligt i søgeresultaterne. Faktisk får de 3 første resultater næsten alt trafikken fra søgninger.

Folk søger på Google

Det første folk gør, når de leder efter et produkt eller service, er at søge på Google.

Din side vises i resultaterne

Efter de har søgt, får de en liste over resultater. Her skal din side gerne være blandt de øverste.

Du får nye kunder

Når kunderne har klikket på dit link i oversigten, så lander de på din hjemmeside. Her skal du gå efter at konvertere dem til en købende kunde.

Som SEO Ekspert kan jeg hjælpe med det hele

Jeg er uddannet webudvikler, og har igennem mit arbejde med danske e-commerce forretninger en masse erfaring som SEO ekspert og konsulent. Det vil sige, at ikke nok med at jeg kun udfører konsulent arbejde for dig og din virksomhed, så kan jeg også selv implementere de ændringer som jeg foreslår. Alt for ofte ser men SEO konsulenter foreslå et hav af ændringer, hvor efter du så skal hyre en udvikler til at rette tingene efter. Det bliver hurtigt en meget dyr løsning, og ikke noget som du skal bekymre dig om hos mig. Jeg står for det hele selv, og sammen med mine samarbejdspartnere får du den komplette løsning til at opnå organiske søgeresultater.

Analyse

Jeg foretager en analyse af din nuværende situation, og finder ud af hvor vi skal sætte ind

Linkbuilding

Med månedlige linkbuilding pakker får du løbende backlinks til din hjemmeside og webshop.

Tekster

Du får kvalitetstekster til billige priser, da mig og mine samarbejdspartnere har et utrolig effektivt setup.

Teknisk SEO

Vi får styr på de basale ting på din hjemmeside og webshop, så Google nemmere kan forstå den

Har du nogen spørgsmål til din SEO konsulent?

Hvis du overvejer at hyre en SEO ekspert til at skabe organiske resultater for dig og din webshop, så har du sikkert en masse spørgsmål. Hvis du ikke finder svar herunder, så sender du mig bare en mail. Jeg sidder altid klar til at hjælpe dig, og det koster dig ikke noget at spørge. Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Det er svært at sige, da de fleste virksomheder ønsker et skræddersyet forløb. SEO er desuden en kompetence man skal arbejde med i en længere periode, før man ser resultater. Derfor ser man typisk virksomheder oprette en månedlig aftale på alt mellem 3.500 – 15.000 kr. afhængigt af budget. 

Som nævnt i svaret før, så er det meget individuelt. Men har men en månedlig aftale på omkring 3.500 kr. ekskl. moms, så ser man typisk at man får optimeret og oprettet kategoritekster, får nogle backlinks og linkartikler og fri support til spørgsmål og lign. Er man i en højere prisklasse på sin SEO pakke, så får man typisk flere backlinks, produkt- og kategoritekster, teknisk SEO, support, CWV optimering og meget mere. Det afhænger alt sammen af budgettet.

Nej, det kan jeg ikke. Men det er altid det der sigtes efter, når jeg begynder at arbejde for en ny kunde, men det er også vigtigt at vi forventningsafstemmer, så ingen bliver skuffede. 

Yes, det kan vi sagtens finde ud af. CWV er nogle vitale parametre for hvordan din hjemmeside klarer sig i søgemaskinernes øjne. De indeholder bl.a. CLS, LCP og flere andre relevante punkter. Heldigvis er Google hjælpsom på det punkt, så det gør det lettere for mig at optimere på.

Ja det kan du godt. Når du har en månedlig aftale med mig, så får du løbende forslag til forbedringer som du selv kan arbejde på. Det er bl.a. også en af grundene til at vælge en proaktiv SEO konsulent.

Hvis du har en SEO aftale får du fri support. Det betyder bl.a. du kommer med på Slackkanalen, hvor du altid er velkommen til at stille spørgsmål til din tilknyttede SEO konsulent. Det samme gælder på mail naturligvis.

Har du stadig spørgsmål? Send mig en mail på emil@gelinde.dk

Kan jeg få seo kategoritekster?

Selvfølgelig. Det er stortset en del af alle seo pakkerne. En stor del af at ranke flot på Google er at have velskrevet seotekster, som dine kunder kan forstå, og som de har lyst til at læse. I sidste ende handler det nemlig om at holde på brugeren så længe som muligt, så de bliver på din side. Jo længere tid de bliver, jo bedre. Set fra Googles synspunkt betyder det, at brugeren har fundet det de ledte efter, hvilket giver dig en bedre position over tid.

Hvad med seo produkttekster?

Det kan du også sagtens få. I sidste ende skal vi tilpasse din seo pakke til præcis dit behov. Det vil sige, at hvis du har en masse gode kategoritekster og der er styr på det fundamentale, så skal vi nok arbejde med primært produkttekster, og ikke alt det andet. Men det er noget vi kommer meget tættere ind på, når vi har fået foretaget de relevante analyser, og ved lidt mere om hvad vi står over for.

Hvornår kan man kalde sig selv SEO ekspert?

Godt spørgsmål, som der nok ikke rigtigt er et svar på. Jeg samarbejder med nogle utroligt dygtige SEO eksperter, som selv har drevet (og driver stadig) webshop. Fra de startede deres webshop, og til den dag i dag, har de overtaget over 150+ første pladser. Det vil jeg i hvert fald kalde en ekspert! 😄

Hvad siger mine kunder om mig?

Hvad koster det at hyre en SEO konsulent?

Som nævnt tidligere, så afhænger det af hvor meget du gerne vil opnå, på en månedlig basis. Herunder er nogle af de mest almindelige pakkepriser på seo månedlige aftaler. Mere info kommer løbende.

Begynder


kr. 3.500 /måneden

  • Send mail for at høre mere

Iværksætter


kr. 7.500 /måneden

  • Send mail for at høre mere

Etableret


kr. 15000 /måneden

  • Send mail for at høre mere

👋 Skal jeg hjælpe?

Skal jeg sørge for, at din hjemmeside eller webshop kan findes på Google? Send mig en mail, du får svar indenfor et par minutter (som regel 😎)