Nyt Shoporamatema på vej - Send mail for demo

Webshop optimering: Øg salget på din side

 • Home
 • Webshop optimering: Øg salget på din side

Webshop optimering

Jeg hjælper dig med at optimere din webshop. Der kigges bl.a. på CWV, CRO, design og UX. 

Hastighedsoptimering

Det er ufattelig vigtigt, at din webshop loader hurtigt. Udover at brugeroplevelsen stiger i takt med hastigheden, så gør det også, at dine CWV (Core Web Vitals) bliver meget flottere, hvilket hjælper dig med at rankere på søgemaskinerne.

Hvad koster webshop optimering?

Det svinger utrolig meget, og afhænger bl.a. af hvilke services du ønsker, og hvor stor webshop du har. Hvis du udelukkende ønsker at arbejde med hastighedsoptimering af webshop, så er det naturligvis billigere, end hvis man også ønsker CRO og et redesign. Den letteste måde at få svar på, hvad webshop optimering koster, er nok ved at sende mig en mail med hvad du har brug for, så skal jeg nok give dig et uforpligtende estimat!

Hvorfor hastighedsoptimere sin webshop?

30% af besøgende smutter med det samme, hvis din hjemmeside tager mere end 5 sekunder om at loade. 70% af kunderne siger, at hastigheden på din webhsop, påvirker deres købsbeslutninger. En 1-sekunds forsinkelse resultere i et fald på 7% i konverteringerne. Så der er ingen grund til at rende rundt med en langsom webshop. Hastighed er en feature, og det er supervigtigt at have fokus på.

Hvor langt kommer man med konverteringsoptimering?

Det er svært at sige, og det er sjældent noget jeg vil anbefale til mindre webshops. Konverteringsoptimering er først rigtig sjovt, når en minimal ændring giver et kæmpe plus på bundlinjen. Har du 25 ordre i måneden kommer du ikke til at mærke den store forskel, hvis du har 30 i næste måned. Og det er nok også svært at sige, om de 5 ekstra ordre skyldes noget andet end konverteringsoptimeringen. Når det så er sagt, så er det jo aldrig fordi det skader at optimere sin konverteringsrate. Jeg kan foretage en gratis gennemgang af din webshop med fokus på konverteringsoptimering, og så kan du få en lang liste over ting jeg ville arbejde på. Om du vælger mig til at udføre opgaverne, gør det selv, eller får en helt tredje til det, det er sådan set op til dig selv.

FAQ om webshop optimering

Hvilke platforme kan du hjælpe med?

Stort set alle. Men jeg specialiserer mig indenfor Shoporama og ideal.shop som begge to er danske shopsystemer der kører lynhurtigt og er super brugervenlige.

Kan jeg få en gratis gennemgang af min webshop?

Ja - det kan du sagtens. Du sender bare en mail med et link til din butik, så skal jeg nok kigge den igennem for fejl og forbedringer. Du får et uforpligtende tilbud med tilbage når jeg er færdig 🙂

Kan jeg score 100/100 på Pagespeed Insights?

Ja, det kan du godt, men jeg kan desværre ikke tilbyde det til alle systemer. Da jeg specialiserer mig med Shoporama har jeg nogle køreklare hastighedsoptimerede designs som scorer 100/100. Dem kan du læse mere om i menuen og så "Køreklare temaer".

Hvad betyder CRO?

CRO står for Conversion Rate Optimization. Det er egentlig bare en Engelsk forkortelse af konverteringsoptimering.. Her kigger man at få flere af sine besøgende til at foretage en konvertering (typisk et køb).

Hvad betyder CWV?

CWV står for Core Web Vitals. Det er nogle forskellige parametre som bruges til at måle din webshop/hjemmesides performance. Man kigger bl.a. på Cumulative Layout Shift, Largest Contentful paint og flere.

Min side er langsom, hvad kan jeg selv gøre?

Jeg kigger altid først på, om der er nogle unødvendige scripts man kan fjerne. Måske har du opsat Hotjar men bruger det ikke. Måske loader du Anydays JavaScript på sider du ikke viser deres widget. Sørg for at du kun loader ressourcer du har brug for på den pågældende side.

Anmeldelser

Jeg har hjulpet mange danske webshops med webshop optimering

Emil har fra første henvendelse været meget imøde kommende og sat sig ind i vores behov, han har behandlet vores virksomhed som hans egen og kommet med meget kompetente råd. Kommunikationen er på et jordnært plan, hvor alle kan være med. Han har designet og skabt en webshop til os som oversteg alle vores forventninger. Jeg kan kun give mine varmeste anbefaler til Gelinde.dk

Mathias Haaning

CEO, Highhouse.dk

Emil har hjulpet med at flytte vores webshop fra Shopify til Shoporama. Det hele er gået smurt, og har der været spørgsmål undervejs, har han altid svaret med det samme. Emil kommer gerne med forslag til forbedringer, og er altid hurtig og effektiv til at hjælpe. Vi værdsætter et godt og professionelt samarbejde, og det må man sige vi har sammen med Emil.

Mathias Lydersen

Partner, Qknives.dk

Efter at have samarbejdet med Emil i en længere periode på flere af vores internationale webshops, så kan jeg kun give Emil min bedste personlige anbefaling! Jeg værdsætter modspil, anbefalinger, kommunikation og hurtigt effektivt arbejde - og selvfølgelig høj kvalitet. Alt dette dækker Emil til perfektion. Emil agerer som en udvikler med stor erfaring. Hans evne til, at forstå andre aspekter end selve webudviklingen gavner de projekter han arbejder med, da webudvikling ikke kun handler om design og funktionalitet.

Martin Linde

Partner, Sitontop.dk
Morten Vadskær fra Shoporama positiv anmeldelse af Gelinde.dk

Gelinde har løst opgaver både for os og for vores kunder. Hver gang har Emil leveret løsningen hurtigt og meget præcist. Har der været rettelser til opgaven, har han udført dem lige så hurtigt og uden spørgsmål. Derudover har Emil vist kreativitet i sit arbejde med at løse anderledes udfordringer. Jeg kan varmt anbefale Gelinde til både Shoporama udvikling og webudvikling generelt.

Morten Vadskær

Partner, Shoporama
Martin Pedersens positive anmeldelse af Gelinde.dk

Vi har været ovenud tilfredse med det design- og udviklingsarbejde som Emil har lavet for både os selv og vores webshopkunder. Han er kompetent, pålidelig og effektiv. Vi anbefaler ham trygt til vores egne kunder når de ønsker hjælp til at designe deres webshops.

Martin Pedersen

Partner, ideal.shop

👋 Kontakt mig

Send en besked

Jeg markedsfører mig meget på, at jeg er lynhurtig til at kommunikere. Send mig en besked, så kan du selv se, hvor hurtigt det går

  Skal vi tage en snak?

  Har du et projekt du gerne vil vende med mig?

  Jeg holder til

  i Åbyhøj, 8230

  Send en mail

  emil@gelinde.dk

  Telefontider

  Efter aftale