Shoporama designs

Jeg har et hav af køreklare Shoporama designs klar til dig og din webshop. Lige nu har jeg 9 temaer som står klar, og jeg udvikler løbende nye. Hvis du har brug for et speciallavet tema, så sender du bare en mail, det kan sagtens løses!

shoporama designer og temaer

GelindePremium

Supermoderne og topoptimeret Shoporamatema. Det gælder både når det kommer til funktioner og hastighed, men også brugervenlighed. Der er virkelig blevet gået i dybden med detaljerne på dette tema. Derudover, så er der optimeret på de små interaktioner og de helt fundamentale elementer som kurv og checkout. Dette tema skiller sig ud og sørger for, at dine kunder får en god oplevelse når de handler hos dig.

OBS: Temaet er stadig under udvikling

gelindeplus shoporama skabelon

GelindePlus

Det mest avancerede og funktionspakkede Shoporamadesign på listen. Med et lynhurtigt og komplekst filter, kan dine kunder nemt finde præcis de produkter du leder efter. 

GelindeStartup

Det billigste design på listen. Kom i gang på Shoporama lynhurtigt med et simpelt og elegant tema, som ikke koster kassen.

Gelinde

Flot og unikt tema med mange smarte funktioner og egenskaber. 

FoodStore

Shoporamatema udvikling til virksomheder som sælger mad og fødevarer. Frisk og farverigt med mange gode egenskaber og funktioner.

BStore

Klassisk fashiontema med mange gode elementer til nem og hurtig opstart på Shoporama.

PerfumeStore

Sjovt og unikt tema med store billeder og mange dejlige farver. Kan sættes op hurtigt og nemt.

SurfShop

Sporty og windy surferdesign til Shoporamaplatformen. Er nemt at sætte op og kan nemt tilpasses efter smag.

GeneralStore

Et generelt tema til dig som gerne vil have noget simpelt, men som nemt kan tilpasses i alverdens retninger.

Hvor mange Shoporama designs har du?

Lige nu har jeg 9 køreklare Shoporamatemaer som du kan tage i brug allerede i dag. Jeg udvikler hele tiden på nye designs, og jeg er mere end klar på at tage en dialog med dig, hvis du har nogle særlige ønsker, du godt kunne tænke dig at se, i mit næste design.

Hvad koster et Shoporama design?

Priserne på mine Shoporama skabeloner svinger rigtig meget. Det billigste går til 10.000 kr. Det dyreste koster ca. 100.000 kr. Prisen er baseret på, hvor lang tid det har taget, at designe og udvikle temaet. Et simpelt Shoporamadesign tager ikke så længe at designe og udvikle, men at udvikle et tema, som kan det hele, ser godt ud og stadig performer i toppen af Pagespeed testen, det tager længere tid, og det koster derfor også en del mere. 

Hvad scorer dine Shoporamatemaer på Google Pagespeed Insights?

Det er forskelligt. Du er velkommen til at køre dem igennem testen selv, så kan du få et mere præcist indblik i hvordan det ser ud på både desktop og mobil. Men generelt så scorer mine ældste designs ikke ligeså godt, som mine nyeste designs. De nyeste designs skulle gerne score 90-100 på desktop og typisk 85-100 på mobil. Det allernyeste jeg har lavet, som er GelindePremium shoporamatemaet, har jeg testet flere gange til at ramme 99-100 på både forside, produkt- og kategoriside. Det er dog ikke færdigudviklet endnu, så scoren svinger i takt med at jeg laver tilføjelser. Men kør dem eventuelt igennem testen selv, og send mig endelig en mail hvis der er spørgsmål til noget af det, eller hvis du gerne vil have de scorer endnu højere. Der kan godt laves nogle ekstra tilføjelser til designet, for at få det  helt op at ringe 🔔

Vil du opsætte en demo til min webshop?

Det kan du tro. Jeg vil gerne opsætte en demo som er tilpasset din nuværende webshop, helt kvit og frit, og uden nogle forpligtelser. Send mig en mail på emil@gelinde.dk med en kort besked, et link til din nuværende webshop, samt hvilket Shoporamadesign du bedst kan lide. Så sætter jeg en demo af din shop op på Shoporamas platform med et af mine designs.

Er du officiel Shoporama designpartner?

Yes – det er jeg! Jeg har samarbejdet med Shoporama i omkring 2 år, og det er kun gået en vej. Det tog ca. 6 måneders arbejde før jeg fik stemplet af Morten og Morten 🥳 I dag – som Shoporama udvikler – udvikler jeg templates/designs, integrationer, funktioner og meget mere til mange af Shoporamas kunder.

Kan jeg selv tilpasse mit Shoporamatema?

Meget af det kan du selv tilpasse. Du kan nemt rette bannerbilleder på forsiden. På nogle af temaerne kan du også selv ændre hvad der står på dine knapper og lign. Faktisk kan du nemt oversætte hele temaet, hvis du skal bruge det på eksempelvis en svensk shop. 

Bliver et Shoporama design solgt mere end 1 gang?

Der er 9 designs, og 5 af dem sælges kun én gang, resten sælges flere gange. De temaer, som sælges flere gange er; Gelinde, GelindeStartup, GelindePlus og GelindePremium. De øvrige temaer sælges kun én gang, og er derfor ‘unikke’ – i hvert fald udseendemæssigt. 

Kan jeg få et helt unikt Shoporamatema?

Ja da. Alt kan lade sig gøre, men hvis du vil have noget som er helt unikt – altså udviklet til lige præcis dig, og ikke tager udgangspunkt i et standarddesign eller generisk kode – så tager det meget længere tid at udvikle, hvilket gør prisen bliver derefter. 

Du er velkommen til at sende mig en mail, og høre om mulighederne for specialudviklet Shoporamadesign til lige netop din forretning. Du kan fange mig på emil@gelinde.dk