Shoporama er et dansk system med dansk support

Shoporama

Platformen er et dansk udviklet shopsystem, som har fokus på hastighed og SEO. Jeg er officiel Shoporama designpartner, og arbejder tæt sammen med de 2 flinke Morten’er som står bag platformen. Er du på udkig efter et Shoporama design eller en Shoporama udvikler, så er du havnet helt det rigtige sted.

Shoporama designs​

Jeg er officiel Shoporama designpartner, hvilket i daglig tale betyder, at jeg arbejder tæt sammen med virksomheden, men også deres kunder. Jeg blev introduceret til platformen i Januar 2021, og siden da har jeg udviklet 9 køreklare Shoporama temaer. Prisen på et Shoporama tema er afhængig af hvor længe det har taget at udvikle. Herunder er nogle af de Shoporama designs jeg har udviklet gennem tiden.
shoporama skabelon

GelindePlus

Det mest avancerede og funktionspakkede Shoporamadesign på listen

shoporama webshop

GelindeStartup

Simpelt men lynhurtigt Shoporamatema til dig som har fokus på teknisk SEO og CWV

shoporama designpartner

Gelinde

Unikt og stilrent Shoporama tema som kan sættes op allerede i dag, så du kan komme hurtigt i gang

design til shoporama

FoodStore

Farverigt Shoporama design udviklet primært til salg af mad og fødevarer

shoporamatema

SurfShop

Med et sporty design og et yderst avanceret filter, er dette tema tilegnet folk med et hav af produkter

shoporamadesign

Og mange flere

Jeg udvikler hele tiden nye designs til Shoporama, så kom forbi senere, så er der sikkert noget nyt

Vil du se alle mine designs?

Hey.. jeg kan også udvikle et helt specielt design udelukkende til din virksomhed.
shoporama

Hvorfor vælge Shoporama?

 • Lynhurtigt system
 • Høje scores på Pagespeed Insights og lign.
 • Dansk support
 • Ingen binding
 • Avancerede landingsider
 • Stor designfrihed
 • Et hav af integrationer (Klaviyo, Mailchimp, Postnord, GLS, osv)
 • Fast lav pris
 • Utrolig godt community
 • Facebook hjælpegruppe
 • Og meget meget mere..
Et hav af integrationer

Shoporama har alt det du skal bruge til at starte webshop

Shoporama er udviklet af tidligere e-købmænd, derfor er der styr på alt det der skal være styr på, når man vil starte webshop. Du får du bl.a. intergrationer til Klaviyo, Mailchimp, GLS, Postnord, diverse betalingsgateways, økonomisystemer og meget mere. Der er også indbygget lagerstyring og en masse andre funktioner som næsten er must haves i dag.
Book nu
gelindeplus shoporama skabelon

Shoporama priser

Shoporama kører med 2 forskellige pakker. Du kan enten få en flex løsning, hvor du betaler et fast lavt beløb hver måned på 99,- kr. Men derudover skal du også betale 2,5% af omsætningen. Dette er typisk en god løsning, hvis det er første gang du starter webshop. Med flex pakken er du dog begrænset, da du ikke har samme designmuligheder. Udover flexpakken har du også mulighed for en pro pakke. Den koster 980,- kr. måneden, og åbner op for alle mulighederne hvad angår design. På den måde kan du få din Shoporamashop til at se ud lige som du vil. Jeg anbefaler stort set alle mine kunder, at vælge propakken.

Kan jeg flytte min webshop til Shoporama?

Ja da. Det kan du sagtens. Jeg skal nok hjælpe til, hvis der er behov for det 😎 Shoporama har smarte import/eksport funktioner til at enten uploade eller eksportere alle dine produkter. På den måde kan du nemt flytte alle dine varer. De har også indbygget funktionalitet til at oprette redirects, så du ikke mister trafik på dine gamle links.

Kan jeg få en gratis demoshop?

Jeg vil gerne opsætte en demo til dig. Du kan oprette en 90-dages gratis prøve - intet kreditkort er påkrævet - og så kan jeg smide det design på, som du synes bedst om. Ender du med at ville flytte din shop, så betaler du bare for det design du har valgt til den tid. Ellers lukker vi bare demoshoppen ned igen.

Hvad koster en Shoporama udvikler?

Jeg selv som Shoporamaudvikler tager alt fra 600-800 kr i timen, afhængigt af opgavens omfang. Opgaver på 25+ timer koster 600 kr/timen, mens opgaver under 5 timer koster 800 kr/timen. Du kan læse meget mere om mine timepriser og skabelonpriser under fanen "Priser" i menuen.

Hvad koster et design?

Det afhænger af hvilket tema du vælger, da hvert tema har unikke funktioner og design. Derudover kan det tage alt fra 1 uge at lave et tema til flere måneder, afhængigt af kompleksiteten. Derfor ser du også at prisen på mine skabeloner svinger fra 10.000 kr. helt op til 100.000 kr. ekskl. moms.

Må jeg bruge mit design på mere end én shop?

Du må anvende GelindePlus og GelindePremium på alle dine webshops, så længe det er dig der ejer dem. Det vil altså sige, at du må ikke anvende et tema du har købt, på din kammerats webshop. Du må kun anvende dem på webshops, som du/din virksomhed ejer. De øvrige temaer har et lavt engangsbeløb som skal betales, inden temaet må anvendes på dine øvrige shops.

Er du officiel Shoporama designpartner?

Yes det er jeg. Jeg har samarbejdet med virksomheden og deres kunder i over 1,5 års tid nu, og jeg håber at få lov til at blive ved længe endnu 😄 At være designpartner betyder egentlig bare, at Shoporama har sagt go' for mit arbejde.

Hvorfor skal jeg vælge dig som udvikler?

Jeg går ind for lynhurtig kommunikation og gode priser. Jeg ved hvor irriterende det kan være at vente i 7 dage på sin udvikler, når man virkelig har brug for dem. Jeg gør mit bedste for at være på forkant med mine opgaver, og derfor har jeg næsten altid mulighed for at svare når du skriver, så vi kan få planlagt hvordan og hvorledes med det samme. Vil du have et tilbud på din opgave, så sender du mig bare en email på emil@gelinde.dk

Har du spørgsmål? 👋

Send en besked, jeg svarer hurtigst muligt. Som regel indenfor 2-3 minutter!